OVK-Rensning/Rening

I December 2021 genomfördes en obligatorisk ventilationskontroll av alla lägenheter i föreningen. Resultatet av denna var en lista med mindre och i vissa fall större brister i respektive lägenhet.

De lägenheter som hade noterats med större brister har blivit ombedda att åtgärda dessa inom 6 månader. Nu sex månader senare, i Juni 2022 kommer Bovent VVS utföra Rensning och justering av alla lägenheter utifrån OVK-protokollet. Detta är nödvändigt för att föreningen ska få en godkänd OVK.

Bovent VVS kommer lappa alla trappuppgångar med datum för när de behöver access till er lägenhet. Om du inte kan vara hemma den dagen så ber vi er att ge en nyckel i Bosse Mattsson (fastighetsansvarig) senast 1/6-2022

Vid frågor kring åtgärder så ber vi er kontakta Stefan Unger på Bovent VVS direkt.

bovent.stefan@gmail.com

mobil:0704 416293

Adress för nycklar:

Engdahlsgatan 4B, Lägenhet: 081, Mattson

OBS våning 4! (det finns en till Mattson på våning 2)