Elfast Nyckel sync

Hej, detta inlägg är bara relevant för dig som lämnade kompletterande uppgifter inför kommande infravärme/eluttags installation. 


I fredags så skickade Eddie på Elfast ut ett info-sms. (Se längst ner i mailet om du inte fått sms’et) För att förtydliga: Du behöver lämna in två separata nycklar, en avsedd för Elfast och en avsedd för Cleanpipe då dessa projekt kommer ske parallell i föreningen och vi vill hålla nycklarna separata mellan hantverkarna. Detta minskar risken att firmorna går in i fel lägenhet osv.


Har ni inte två nycklar att avvara så rekommenderar vi att ni tar er till Södra Vägens Låsservice (Södra Vägens LåsServis) tillsammans med den blå nyckeln och köper ytterligare en lägenhetsnyckel.   


Vi rekommendera även att ni är hemma delar av den dagen då Elfast ska in i er lägenhet så ni kan föra en dialog kring eluttags-placering osv. Om ni inte kan vara hemma den dagen så ber vi er att själva kontakta Eddie på Elfast och synka utförandet i just din lägenhet. Eddie finns även tillgänglig på plats i styrelserummet på måndag-morgon 07-08. 

Eddie Mobil: 031-797 85 21eddie@elfastgbg.se


Med vänlig hälsning,

SyrelsenJohanneberg 1937

sms’et:

”Hejsan Eddie, Elektriker hos El-fast som har fått förtroendet att installera infravärmare hos er.
Nu på måndagen den 4e kommer vi att sätta igång och har räknat med att det tar ungefär 3 veckor att färdigställa samtliga lägenheter.Vi kommer därför att behöva tillgång till er lägenhet under dessa dagar men kommer att ge er en förvarning 1 dag innan vi kommer.Våra arbetstider är 07-16.
Mellan 07-08 på måndag morgon kommer jag att sitta i styrelserummet och samla in en extra nyckel till er lägenhet och skriva under en kvittens att vi tagit emot dessa så att vi kan komma in i er lägenhet och utföra installationen.
När arbetet sedan är utfört kommer vi att lämna tillbaka nycklarna i ett kuvert i er brevlåda.Mvh EddieKoordinator hos El-fast Göteborg”