Ny möjlighet att mäta för balkong

Intresset har varit stort för att få en mätning av lägenheten så att Balcona kan ta fram offerter till alla. Är du intresserad men anmälde dig inte i förra omgången kommer vi att göra en ny intresseanmälan för att fånga upp alla.

Balcona kommer att komma hit vid ett nytt tillfälle och erbjuda mätning av era lägenheter så att ni kan få en offert, beroende på hur många det är som är intresserade så kommer vi att ta fram exakt datum då mätningen kan ske. Vi kommer att ordna med nyckelinsamling om du inte kan närvara själv.

Är du intresserad av en mätning så vänligen skicka ett mejl till balkonger@johanneberg1937.se där du skriver ditt namn & vilket lägenhet du bor i. Skicka gärna ett mejl oavsett om du är intresserad eller inte så vi kan stämma av att ingen har missats.

Mejla gärna senast 24 november så att vi kan komma vidare i projektet.

Vid övriga frågor så vänligen kontakta mig direkt på 0708577987 eller ovan mejladress.

Tack

/ Styrelsen genom Madeleine